Vi utvecklar framtidens nät

Projektledning

Network Projectums medarbetare har arbetet för flertalet telekomoperatörer, myndigheter, och organisationer i Sverige och norden samt för de stora telekomleverantörerna internationellt.

Våra projektledare har genomfört lyckade leveranser och skapat förutsättning för människor att kommunicera mellan varandra via mobiltelefoni eller via fiberkabel och det är vi stolta över.

Vi har lyckats genom vårt professionella tillvägagångsätt och med stöd av vår tekniska bakgrund där grundplåten i vårt engagemang utgår från våra personliga egenskaper där drivkraft, framåtanda och nyfikenhet sker naturligt, fokus på ekonomi och leverans är trivialt och viljan att uppnå och överträffa mål är vår gemensamma drivkraft. Dessa faktorer i symbios gör att vi trivs med utmaningen vi ställs inför i varje projekt oavsett storlek eller omfattning och att vår personal kommer med ett leende till jobbet.

Ett axplock av kompetensområden där vi har varit engagerade är tillexempel Site Aquisition, Contract fullfillment, FTTH rollout, mobil inomhus planering och AMRutrullning.

Network Projectum

Lösningar

Karriär