Radioplanerare

Just nu söker vi efter radioplanerare för längre uppdrag i Göteborgsområdet.

Arbetsuppgifter:I rollen som Radioplanerare och optimerare kommer du att ansvara för planering och optimering av täckningsutbyggnad, kvalitetsuppföljning/optimering och kapacitet i radionätet inom ditt geografiska ansvarsområde. Du styr självständigt dina arbetsuppgifter men du kommer också att ha ett nära samarbete med personer inom byggnation, transmission och drift varför vi ställer krav på en god social förmåga. Utöver detta ingår även hantering av kundklagomål och mätningar i Radionätet i dina arbetsuppgifter.

Vi söker dig

Du som söker bör ha flerårig erfarenhet av mobila nätverk. Du har goda kunskaper inom design och optimering av TETRA/Rakel samt gärna erfarenhet av någon av följande standarder LTE, UMTS eller GSM radionät och som person är du flexibel, initiativrik, ansvarstagande och drivande. Du arbetar bra såväl på egen hand som i grupp och känner dig trygg i att självständigt fatta beslut. Vidare ser vi att du är kommunikativ och har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift, på svenska såväl som engelska.

B-körkort är ett krav för tjänsten.

Placering är i Göteborg men resor förekommer.

Tjänsten är mot säkerhetsklassad myndighet så krav är svenskt medborgarskap och svensktalande.