Projektledare anläggning/fiber

Vi söker projektledare! Rekryteringen sker genom OnePartnerGroup, klicka på länken nedan för att söka jobbet.

https://www.onepartnergroup.se/lediga-jobb/helsingborg/projektledare-anlaggning-fiber/

 

Missa inte chansen att jobba för ett växande företag inom fiber och mobilkommunikation!

Dina arbetsuppgifter
Som projektledare på Network Projectum kommer du ha ett helhetsansvar för projektet från start- till slutskede. Du kommer i din roll agera arbetsledare mot underentreprenörer, arbeta med att hålla en budget samt passa en tidsram samtidigt som du löpande stämmer av kvalitén i projektet. Det förekommer daglig kontakt med alla projektets involverade parter, vilket är allt från entreprenörer och beställare till myndigheter och kommuner. Ditt arbete kommer vara en viktig del av projektets framväxt och det krävs att du besitter ett stort och genuint engagemang för byggnation eller anläggning. Projektens omfång är allt ifrån 10 till 100 mkr.

Din profil
Om du i dagsläget är projektledare, arbetsledare eller byggledare med bakgrund från byggnation eller anläggning har du rätt förutsättningar för att axla rollen som projektledare hos Network Projectum. Erfarenhet från fiber-/telekombranschen är meriterande men inget krav.
Då du kommer ha ansvar för projektplanering och budget ser vi det som en stark merit om du besitter kunskap från entreprenadjuridik, entreprenadekonomi och AB/ABT. För att lyckas i rollen som projektledare krävs det att du är strukturerad som person för att kunna hålla tids- och budgetplaner. Du ser inga hinder, utan snarare möjligheter och är en problemlösare med ett kreativt tillvägagångssätt.
Det krävs att du är kommunikativ då du på ett lätt sätt ska kunna förmedla information till projektets olika aktörer. Du kommer driva ett flertal projekt parallellt, därav krävs det ett flexibelt och prioritetsanpassat sinne för projektplaneringen. Resor sker inom ditt geografiska område med utgångspunkt från Helsingborg eller Malmö med omnejd, därav är B-körkort ett krav.

0